LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Vriezenveen

Locatie: Brug, Westeinde 237

Beschrijving:

Vriezenveen pakt het dit jaar totaal anders aan. Sinterklaas komt om 16:45 uur met zijn stoomboot aan bij een verlichte kade. Er volgt een avondintocht met verlichting en een spetterende lasershow op het Tilanusplein.

De pieten die door Sinterklaas vooruit zijn gestuurd zijn op zoek naar de tijd: dit is de rode draad in de verhaallijn van de Sinterklaas intocht 2019. De pieten hebben het er maar wat moeilijk mee en zijn hun oriëntatie qua tijd volledig kwijt. Komt Sinterklaas op tijd, en komt hij nu met de trein of toch met de stoomboot? De pieten komen er achter dat de aankomst in Vriezenveen verplaatst wordt naar 17.00 uur. Dat brengt hen op het idee om alle kinderen te vragen een lampje mee te brengen.

Dit alles is de week voorafgaand aan de intocht te zien in een speciaal gemaakt filmpje op www.sinterklaasvriezenveen.nl. Alle basisscholen uit Vriezenveen zullen dit filmpje aan hun leerlingen laten zien om ze alvast in de stemming te brengen.

De stichting die verantwoordelijk is voor de organisatie van de intocht van Sinterklaas heeft besloten het dit jaar over een andere boeg te gooien. Een heuse verlichte avondintocht moet een nieuwe dimensie geven aan de intocht van Sinterklaas in Vriezenveen. De route is daarom enigszins ingekort en de stoet zal zonder tussenstop naar het Tilanusplein gaan.

Sprookjesachtig taferelen zullen zich voor doen op het Tilanusplein voor de Grote Kerk. Dans- en muziekpieten gaan er een swingende show van gaan maken. En als klap op de vuurpijl wordt er afgesloten met een spetterende lasershow in het thema van Sinterklaas en 650 jaar Vriezenveen.

Programma zaterdag 16 november

Start programma aankomst de brug om 16:45 uur

Aankomst op het Tilanusplein 18.30 uur

Einde pietenfeest en lasershow 19.00 uur

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties