Intocht Sinterklaas - Vught

Locatie: Station Vught, Stationsstraat

Beschrijving:

Naar aanleiding van de aangescherpte Coronamaatregelen is besloten om de Sinterklaasintocht in Vught nog verder aan te passen. Sinterklaas maakt een wandeling en neemt hierbij voldoende tijd om alle kinderen aandacht te geven. Belangrijk hierbij is dat iedereen langs de route voldoende afstand houdt tot elkaar. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat mensen meelopen in de optocht. Er is geen officiele ontvangst bij het Raadhuis. Sinterklaas loopt naar het Raadhuis waar hij op de koffie gaat bij de burgemeester. Er vinden geen festiviteiten plaats bij het raadhuis.

De wandeling begint in de buurt van de kruising Sint Elisabethstraat en Vlasmeersestraat. De wandelroute is als volgt: Sint Elisabethstraat, langs huize Elisabeth, Kloosterstraat, Kerkstraat, Heuvel (voor de Petrus langs), Raadhuisstraat. De route geeft voldoende ruimte voor alle kinderen om Sinterklaas van dichtbij te zien. De wandeling begint rond 12.30 uur en duurt een uur tot anderhalf uur.

Corona

Vanwege de geldende corona-maatregelen wordt de intocht in deze aangepaste vorm georganiseerd. Daarom de dringende oproep: verspreid langs de gehele route en sta niet te dicht bij elkaar. Als het te druk wordt, moet Sinterklaas wat sneller doorlopen. Op rustige stukken is er voldoende tijd voor een praatje met Sinterklaas.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties