LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Warmenhuizen

Locatie: Bolletjescafé De Klok, Stationsstraat 24

Beschrijving:

Sint heeft weer zitten puzzelen welke route hij samen met zijn Pieten op zondag 17 november door het dorp gaat volgen. En dit gaat het worden:

De start van de Sinterklaasintocht is dit jaar op het plein bij Bolletjescafe De Klok. Daar staat om ca 13:15 uur de Drumband al klaar om Sint en zijn Pieten te verwelkomen. Het lijkt ons heel leuk als daar al heel veel kinderen met hun papa’s, mama’s, opa’s oma’s, tantes en ooms staan om Sint en de Pieten toe te zingen en de tocht mee te lopen.

Om ca. 13:30 uur vertrekt de stoet vanaf Bolletjescafe De Klok in westelijke richting de Stationsstraat op. Vervolgens linksaf de Wonge in. De Wonge blijven volgen en dan Linksaf de Dorusakker op. Dan linksaf naar de Beuninge. De Beuninge volgen tot Schelphoek Zuid. Linksaf Schelphoek Zuid in naar het speelpleintje
(De Tonnen). Via het voetpad tussen Schelphoek Zuid en Noord naar het Zwarte Pad. Rechtsaf het Zwarte Pad op naar de Dorpsstraat. Linksaf de Dorpsstraat in tot aan de T-splitsing. Daar Rechtsaf de Fabrieksstraat in en die volgen tot aan de Molenaarsweg. Linksaf de Molenaarsweg in tot aan de Pastoor Willemsestraat. Rechtsaf naar het Angela Park. Na het Angela Park de Pastoor Willemsestraat verder volgen tot de Tennisbaan. Linksaf het parkeerterrein op richting het Theresiaplein en voor Albert Hein langs rechtdoor naar het Doktershuis het huis met bordes van de familie Stam. Aankomst ca 14:30 – 14:45.

Allemaal natuurlijk afhankelijk van wat voor spannends er onderweg allemaal weer gebeurt. We rekenen erop dat de mensen die langs de route wonen zoveel mogelijk de vlaggen uithangen en versieringen aanbrengen. Hopelijk wordt het ook qua weer een prachtige mooie dag. Maar als het weer heel lelijk is, dan bestaat de kans dat de route enigszins wordt ingekort.
Graag allemaal tot ziens op zondag 17 november

Groeten van Sint en zijn Pieten.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties