LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Westzaan

Locatie: Julianaplein (hoek Overtoom Veldweg)

Beschrijving:

Als Sinterklaas in de Zaanstreek is dan slaapt hij in het Reghthuys in Westzaan. Dat weet iedereen in de Zaanstreek; zelfs de burgemeester! Dus komt Sinterklaas ook dit jaar met vier boten met pieten, pakjes en een speciale wegwijspiet om 17.00 uur weer naar Westzaan op het Julianaplein.

Op zaterdag 16 november 2019 a.s. om 17.00 uur zullen de boten weer aanmeren bij het Julianaplein. Sint en pieten en natuurlijk alle grote en kleine kinderen worden welkom geheten door Marcel Kramer en Daan de Groot. Daar zal Sinterklaas uit de Sinterklaasbrievenbus weer drie mooie kleurplaten trekken en kun je een prijs winnen.

Vanaf het Julianaplein gaat Sinterklaas, voorafgegaan door praalwagens, paardenpieten en muziek, op weg naar het Reghthuys in Westzaan Noord. Ook dit jaar hoopt de commissie dat alle Westzaners langs de route hun huis en tuin zullen versieren en verlichten! Onderweg zal de aanwijspiet de vijf leukste/mooist versierde tuinen belonen met een leuke attentie! Zorg dat u thuis bent en mis ‘m niet!!

Om 17.00 uur start bij Babino in de Kerkbuurt de Pietenmarkt op de Noord. Kijk voor meer informatie op de website. Bij diverse Foodtrucks in de Kerkbuurt kunt u tijdens het wachten de inwendige mens versterken.

Vanaf 19.00 uur zal Marcel Kramer de Sint muzikaal verwelkomen op het podium bij het Reghthuys. Ook hier zal Sinterklaas uit de Sinterklaas Brievenbus drie kleurplaten trekken en kun je een prijs winnen.|

Het bezoek van Sinterklaas eindigt om 19.30 uur met de beroemde balkonscène: “Sint gaat slapen”. 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties