Intocht Sinterklaas - Wijk en Aalburg

Locatie: Rondrit door Wijk en Aalburg, verschillende haltes

Beschrijving:

De sint komt dit jaar niet met de boot op d'n Bol aan door Corona, ook het traditionele feest in d'Alburcht is geschrapt om die reden.

Sinterklaas komt hoe dan ook naar Wijk en Aalburg. Hij maakt nu een rondrit per bus door het dorp. Op verschillende plekken stopt deze gezellige Sintbus.

Sinthaltes

De haltes zijn de Markt /HEMA, achteraan op De Wiek, kruising Kraaijenveld/Vogelenzang, op De Galerij, bij Wijkestein, kruising Kapitein Van der Maadenstraat/Vroonhoeve, aan het grote speelveld/voetbalveld en de bus stopt aan de Bloklandsingel. Daarna rijdt Sinterklaas terug naar de Markt en blijft daar tot een uur op 17.00 uur. daar tot ongeveer 17.00 uur.

De organisatie van Wandelvreugd hoopt op deze manier de drukte te spreiden zodat alle kinderen, ouders en opa's en oma's toch een ontmoeting met Sinterklaas en de Zwarte Pieten kunnen hebben.

 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties