Intocht Sinterklaas - Wildervank

Locatie: Brug, Nijverheidskade

Beschrijving:

Zaterdag 20 november brengt Sinterklaas met zijn gevolg een bezoek aan Wildervank. Omstreeks 13.00 uur komt de Sint op een volgeladen pakjesboot vanuit de richting van Bareveld gevaren. Vergezeld van andere vaartuigen. De vaartocht over het Oosterdiep is langs de Bareveldstraat, J. Kammingastraat, Raadhuisstraat en de Poststraat naar de aanlegplaats aan de Nijverheidsstraat.

Op de route rijden diverse voertuigen mee in de stoet. Met draaiorgel Zwarte Dorus voorop zal de komst al van ver aangekondigd worden. De Wildervanker Paardentram rijdt in de stoet mee, evenals oldtimer brandweerwagens en andere voertuigen. Dweilorkest Voorwaarts uit Veendam verzorgt de muzikale omlijsting.

De pakjesboot zal omstreeks 13.45 uur aanmeren bij de brug aan de Nijverheidskade nabij de jachthaven Schipperskwartier. Waar de Sint en zijn pieten van boord gaan en zich te voet begeven naar de Wildervanker jachthaven.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties