LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Wilnis

Locatie: Loopbrug

Beschrijving:

Op zaterdag 16 november a.s. komt Sinterklaas weer in Nederland aan. Natuurlijk komt hij ook weer naar Wilnis. Deze keer zijn alle kinderen van harte welkom in de Dorpscentrum De Willisstee, daar is vanaf 15.30 uur een groot feest met als hoogtepunt de komst van Sinterklaas.

DJ Piet draait de grootste Sinterklaashits en we gaan lekker dansen en zingen. Als het lukt gaan we zelfs samen een dansje instuderen om aan Sinterklaas te laten zien, doe je mee? Natuurlijk is er weer tijd om een hand te geven aan Sinterklaas en je verlanglijstje te geven. En een leuke foto met Sinterklaas en de pieten te maken.

Extra feestelijk wordt het natuurlijk als je ook in je glitter danskleren komt. De pieten zijn al druk bezig met hun speciale danskleding, maar hebben ook een heleboel pepernoten mee hoor!

Het feest is rond 17.15 uur weer afgelopen, maar dan is de Stee-in nog wel gezellig open. Je vindt De Willisstee aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. Het welkomstfeest voor Sinterklaas wordt georganiseerd in opdracht van Ondernemersvereniging Wilnis.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties