Intocht Sinterklaas - Wilrijk

Locatie: Districtshuis Wilrijk, Bist 1

Beschrijving:

Daar wordt op de deur geklopt, wie zou dat zijn? Het is Sinterklaas en hij wil graag de Wilrijkse kinderen ontmoeten. Die zijn op zondag 25 november welkom in het districtshuis op de Bist.

Zijn de Wilrijkse kinderen wel braaf genoeg geweest? Sinterklaas komt het hoogstpersoonlijk checken in de trouwzaal van het districtshuis. Daar ontvangen de goedheiligman en Piet tussen 10 en 16 uur de kinderen en hun (groot)ouders. Een fotograaf maakt bovendien van elke ontmoeting een leuke foto die enkele dagen later kan worden gedownload via Facebook of Flickr.

Voor en na hun bezoek kunnen de kinderen genieten van activiteiten zoals knutselen en voorlezen. Voor elk kind is er bovendien een geschenkje en een lekkere pannenkoek.

Kom naar één van de vier ontmoetingsmomenten
Om alles vlot te laten verlopen, worden er vier ontmoetingsmomenten ingelegd. Telkens kunnen dan 75 gezinnen Sint en Piet ontmoeten. Deze sessies starten op volgende tijdstippen: 10.00 uur, 11.30 uur, 13.30 uur, 15.00 uur
De toegangstickets voor elke sessie zijn een kwartier voor aanvang ter plaatse verkrijgbaar. Er kan niet op voorhand worden gereserveerd.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties