LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Woerden

Locatie: Haven

Beschrijving:

Op zaterdag 16 november is het zover, dan komt Sinterklaas Woerden weer binnen gevaren. Het feest begint om 13.00 uur in de haven en op het Kerkplein, waar je kan komen dansen en zingen tot Sint er is. Wil jij het allerbeste plekje zodat je Sint en zijn Pieten goed aan kan zien komen, zorg dan dat je er op tijd bij bent!

Nog voordat de boten binnenkomen in de Haven zullen de kinderen worden aangemoedigd om mee te bewegen en met elkaar een warming-up doen onder begeleiding van een aantal Pieten-trainers. Wij hopen dat Sinterklaas rond 14:00 uur zal aankomen in de Haven waar de burgemeester hem welkom zal heten in Woerden.

Eenmaal aangekomen stapt Sinterklaas op zijn paard Amerigo om samen met de Pieten een rondrit door het Centrum van Woerden te maken. De route eindigt op het Kerkplein. We verwachten dat Sinterklaas daar rond 15:15 uur is. Op het Kerkplein maken de dansers van Dance Academy Woerden er een groot feest van. Kom jij lekker meedansen?

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties