LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Woldendorp

Locatie: Dollard College, Burgemeester Garreltsweg 35

Beschrijving:

Sinterklaas heeft al van zich laten horen, hij vindt het altijd zo gezellig in Woldendorp,
en ook dit jaar wil hij weer graag langskomen met zijn pieten.

De intocht wordt gehouden op zaterdag 23 november 2019. Rond 14.00 uur zal de Sint en zijn Pieten hun opwachting maken in Woldendorp. Het zou fantastisch zijn als jullie ze zouden willen opwachten op de route en ze zo te begeleiden naar het Dollard College.

Een ieder, jong én oud, is welkom in het Dollard College voor het feest van Sinterklaas.
Waarbij de pieten zich ook verheugen op een vooral gezellig feest!

Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom en op het eind zal er bij de deur van het Dollard College een vrijwillige bijdrage pot staan, waarvoor alvast dank.

Het thema is dit jaar Disco! Op vrijdag 22 november willen wij graag met een aantal pieten een leuk dansje voorbereiden. Jullie zijn dan ook meer dan welkom van 18.30u tot 19.30u in de IJsbreker.

Het afgelopen jaar hebben we vernomen dat er niet veel meer geknutseld werd voor de Sint en zijn pieten. Op het toneel in de Dollard College waren dan ook weinig creaties te bewonderen. Tijdens de pietendisco staat er een knutseltafel klaar zodat jullie hier nog wat moois voor sinterklaas kunnen maken. Natuurlijk mogen jullie thuis al iets knutselen en dit in leveren tijdens de pietendisco.

Daarnaast kunnen jullie je opgeven voor een optreden tijdens het feest in de Dollard College.

Kan jij dansen, zingen of iets anders rondom het thema disco? Geef je dan op! Dit kan via de mail, naar: baliekluiverswoldendorp@gmail.com

Ook worden er foto’s gemaakt tijdens de pietendisco, intocht en het sinterklaasfeest. Deze zullen geplaatst worden op de site en facebook pagina. Mocht er bezwaar zijn dat u kind(eren) op de foto komen laat dit dan even weten.

 

Tot de 22 & 23e!

Bestuur SBW Baliekluivers

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties