LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Woubrugge

Locatie: Comriekade

Beschrijving:

Op zaterdag 23 november a .s.  zullen we omstreeks 12.30 uur aanmeren op de Comriekade, ter hoogte van de NH-Kerk. Daar komen Sint en een flink deel van zijn Pieten aan wal.

Na een welkomstwoordje zullen Sint en de Pieten en natuurlijk de kinderen  gaan wandelen naar sporthal Oudendijk voor het feest.   Kinderen die voor dit feest in aanmerking komen krijgen op school of op het kinderdagverblijf een kleurplaat uitgereikt. Deze kleurplaat moet samen met €2,00 per kind worden ingeleverd bij Bakkerij Tijsterman op de Comriekade. Zit je op een school buiten Woubrugge, haal dan de kleurplaat bij de bakker of printen hem uit via deze site. we zullen hier binnenkort een linkje naar plaatsen.

Ben jij ook zo benieuwd op de Pieten weer iets ondeugends van plan zijn? Kom dan met je ouders of opa en oma naar de Comriekade. Voor hen zal naast gebouw Immanuel een kopje koffie te vinden zijn.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties