LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Woudrichem

Locatie: Historische Haven

Beschrijving:

Op zaterdag 16 november zal Sinterklaas rond 16:30 uur aanmeren in de Historische Haven van Woudrichem. Op de pakjesboot wordt Sinterklaas met zijn Pieten vergezeld door de Pietenband. De DJ zorgt voor gezellige muziek op de kade. Nadat Sinterklaas met al zijn Pieten aan wal is gegaan zal hij voorop gaan in de lampionnenoptocht. De Pietenband zorgt onderweg voor gezellige liedjes en dansjes.

Sinterklaas zal, samen met alle Pieten en de Pietenband, de intocht sfeervol en muzikaal afsluiten in het Atrium van de Lemmenskamp waar iedereen welkom is!

Er is een lekkere kop koffie/thee/chocolademelk te verkrijgen in het Atrium. Entree is gratis. (Het is voor bezoekers ook mogelijk om rechtstreeks naar het Atrium te gaan).

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

De optocht lopen we vanaf de Historische Haven met als eindbestemming het Atrium van de Lemmenskamp. (Weth. de Joodestraat 2)

De straten die worden gevolgd zijn: Jacoba van Beierenstraat, Burg. van de Lelystraat en Weth. de Joodestraat.

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties