Intocht Sinterklaas - Wuustwezel

Locatie: Gemeentehuis

Beschrijving:

Op zaterdag 13 november worden Sinterklaas en zijn trouwe vrienden onder begeleiding van de duizenden lichtjes door Wuustwezel geleid. De volgende dag maakt hij zijn opwachting in Gooreind.

De Lichtstoet wordt 13 november vanaf 15 uur opgesteld op het plein Achter d’Hoven en vertrekt rond 17 uur richting het gemeentehuis. Daar wordt Sinterklaas opgehaald en vanaf half zeven trekt de stoet verder richting Bredabaan.

Om 20 uur begint het groot Sinterklaasfeest met optredens, animatie, muziek, lekkere hapjes en drank op het plein, in de Junior en zaal de Ark. Rond middernacht is er een prijsuitreiking voor de wagenbouwers.

Opgelet, iedereen vanaf 12 jaar moet verplicht een mondmasker dragen en voldoende afstand houden! Wie nadien afzakt naar plein Achter d'Hoven moet een Covid Safe Ticket tonen! 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties