Intocht Sinterklaas - Zevenbergen

Locatie: terrein Oude Suikerfabriek, Blokweg

Beschrijving:

De Stoomboot uit Spanje met de Sint en zijn gevolg komt dit jaar aan op het terrein van de oude Suikerfabriek aan de Blokweg.
Het programma zal hier om 13.30 starten en belooft een vernieuwd spektakel te worden. Dhr. Michel zal dit jaar samen met een mystery guest de aankomst van Sinterklaas begeleiden. Omstreeks 14.00 uur zal Sinterklaas voet aan wal zetten.

Vervolgens gaat de stoet naar het Centrum waar de Sint en zijn gevolg op het middelste Haventracé (ter hoogte van Intertoys) om 14.30 uur worden ontvangen door de burgemeester of diens plaatsvervanger.

Hierna volgt een rondrit door het Centrum van Zevenbergen waarna om 15.30 uur het vernieuwde programma start in De Borgh met aansluitend een receptie.

In De Borgh beloofd het weer een groot kinderfeest te worden. Met vernieuwd concept zullen Sinterklaas en de Pieten er dit jaar weer een echt feest van gaan maken.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties