Intocht Sinterklaas - Zevenhoven

Locatie: Albrechtshof

Beschrijving:

Op deze gezellige dag worden Sinterklaas en zijn pieten weer verwelkomd in Zevenhoven. Zoals voorgaande jaren verzamelden we met de kinderen weer op het Albrechtshof om 14.45 uur.

De optocht eindigt bij De Vlijt waar we binnen lekker kunnen opwarmen, en is er de gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven of tekeningen of verlanglijstjes te geven.

Daarna gaat Sinterklaas weer vertrekken en kunnen de Pieten met het super gave spel "Ren je Rot" beginnen, uiteraard zullen alle pieten allemaal lekker met jullie meedoen.

Na de "Ren je Rot" wordt er afgesloten met de pietendisco , lekker dansen op leuke Sinterklaas hits. Om uiterlijk 17.30 uur gaan de Pieten weer vertrekken om het schoentjes vullen voor te bereiden.

De huisbezoeken zijn per mail te reserveren, wilt u weten welke tijden nog beschikbaar zijn? stuur dan even email naar kvwsinterklaas@live.nl

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties