Intocht Sinterklaas - Zoetermeer

Locatie: Nicolaasplein

Beschrijving:

Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Voor zaterdag 20 november heeft hij een plekje gereserveerd in zijn drukke agenda om Zoetermeerse kinderen te bezoeken. In de ochtend zullen we hem zonder pieten tegenkomen in het Stadshart.

Vanwege de coronamaatregelen is de intocht van Sinterklaas aangepast. Samen met burgemeester Bezuijen zal de Sint een rijtocht met paarden maken door het centrum. Tijdens de tour doen zij het Stadshart en de Dorpsstraat aan.

Programma:

De rijtocht start om 11.00 uur in het Stadshart. Tijdens het shoppen kun je dus Sinterklaas en de burgemeester tegenkomen in de winkelstraat. Onderweg beantwoordt Sinterklaas vragen van Zoetermeerse kinderen, wat via een livestream online te zien zal zijn. Na een bezoek aan het Stadshart vervolgen ze hun tocht richting de Dorpsstraat. Ook daar kun je het tweetal in de winkelstraat tegenkomen. De tocht eindigt om 14.00 uur, waarna (rond 13.00 uur) het programma van de Sinterklaas walking thru start.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties