LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Zoeterwoude-Dorp

Locatie: kade, Miening/Noordbuurtseweg

Beschrijving:

Op zaterdag 23 november om 12.00 uur arriveert zijn boot aan de Miening/Noordbuurtseweg. Na de ontvangst door de burgemeester gaat hij samen met alle pieten en begeleid door kinderen en ouders naar het Dorpsplein.

Alle kinderen van Het Avontuur krijgen na de landelijke intocht een Pietenmasker uitgereikt, dat zij in kunnen kleuren (deze zijn dan ook op te halen bij drogisterij De Margriet, slagerij Van der Geest en Groente & Fruit Paradijs Huub van Teijlingen en te downloaden van www.dorpsfeestzoeterwoude.nl). De kinderen die de mooist gekleurde maskers dragen, maken kans op diverse prijzen.

Op het Dorpsplein dansen we samen met de discopiet en alle pieten de Pietendans. Bekijk het filmpje en oefen alvast thuis, dan maken we er samen een groot feest van. Het feestje wordt afgesloten met een kinderdisco.

Voor de ouders
Op het plein is voor het podium een vak afgezet voor alle kinderen onder de 10 jaar. Het is de bedoeling dat de ouders achter de hekken blijven, zodat iedereen goed zicht heeft op Sinterklaas.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties