Intocht Sinterklaas - Zwijndrecht

Locatie: Veerplein

Beschrijving:

Op zaterdag 17 november 2018 arriveert Sint Nicolaas samen met zijn pieten wederom in Zwijndrecht. De aankomst met zijn stoomboot is vanaf 10.30 uur op het Veerplein. Vanaf 10.00 uur zijn er al pieten aanwezig. Onder begeleiding van het Pietenkapel en luid gejuich van alle kinderen en de ouders/verzorgers zal Sint Nicolaas worden binnengehaald. Vervolgens zal hij alle kinderen de hand willen schudden en wordt hij natuurlijk verwelkomd door de burgemeester.

Na het welkomstwoord zal de Sint zijn route volgen langs het publiek. Het hekwerk is zo opgesteld dat alle kinderen die met de ouders staan te wachten een hand kunnen krijgen. Alle pieten van Sint Nicolaas zullen de kinderen natuurlijk vermaken, strooigoed uitdelen en kleurplaten in ontvangst nemen.

Wij verwachten dat de Sint rond 12.00 uur alle kinderen de hand heeft geschud. Vervolgens zal hij met de bus zijn weg vervolgen naar Spektakel. Sint Nicolaas en zijn pieten hopen u daar ‘s middags te begroeten.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties