Uittocht Sinterklaas - Aarle-Rixtel

Locatie: Kiosk, Kouwenberg/Dorpsstraat

Beschrijving:

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten nemen afscheid!

Dag sinterklaasje!! Helaas, maar het gaat echt gebeuren op 6 december om18.30! te Aarle-Rixtel. Kom Sinterklaas uitzwaaien op 6 December!!!

Al jaren wordt Sinterklaas met veel plezier gevierd, echter voor sommige kinderen is het moeilijk te begrijpen waarom Sinterklaas geen afscheid neemt en hoe hij weggaat. Speciaal voor deze groep kinderen en natuurlijk alle andere kinderen organiseert Stichting Sinterklaas Aarle-rixtel een uittocht Sinterklaas en zijn pieten vertrekken daar op 6 december met de boot naar Spanje en de kinderen en hun ouders kunnen ze gaan uitzwaaien.

Het programma start om 18.30!

Dit zal gebeuren vanaf de kiosk aan de Dorpstraat in Aarle-Rixtel. Hier zullen Sinterklaas en zijn pieten worden ontvangen door de burgemeester en natuurlijk alle kinderen. Gezamenlijk vertrekken we dan met een lampionnenoptocht naar de passantenhaven. Hier ligt de pakjesboot waarmee Sinterklaas en zijn pieten terug zullen varen naar Spanje.

Natuurlijk hopen we iedereen te mogen begroeten op 6 december om 18.30 uur. Neem dan ook zelf je lampion mee! Het evenement is gratis toegankelijk en rolstoelvriendelijk.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere uittochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties