LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2018, maar van 2017!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2018? Stuur ons een e-mail!

Uittocht Sinterklaas - Lage Zwaluwe

Locatie: B.S. De Grienden, richting de haven, Nieuwstraat 8

Beschrijving:

Op woensdag 6 december 2017 gaat Sinterklaas weer in de avonduren vanuit Lage Zwaluwe vertrekken naar de grote stoomboot. Dit doet hij al vele jaren met de fluisterboot (met dank aan Kees Polak). Dit uitzwaaien begint bij de school De Grienden aan de Nieuwstraat met een woord aan Sinterklaas door een vertegenwoordiger van Gemeente Drimmelen. 
Ook dit jaar zal er weer een presentje worden uitgedeeld voor een gezellig sfeer op het schoolplein en tijdens de tocht naar de haven aan de Amerweg. Muziekvereniging Alliance zal Sinterklaas bij de tocht naar de haven begeleiden.

Vanaf ongeveer 18:45 uur kunnen jullie allemaal naar het schoolplein komen, waar alvast met enkele Pieten gezongen en gedanst kan worden. Weer een super laatste dag met Sinterklaas dit jaar! En zeker spannend, omdat het in het donker plaats vindt. Sinterklaas zelf zal rond 19:00 ter plaatse arriveren. We zien jullie hopelijk allemaal op 6 december!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere uittochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties